Filmes és Televíziós Műhely

Az Egyesület Filmes és Televíziós Műhelyét arra hoztuk létre 2011. tavaszán, hogy gyakorlott és kevésbé gyakorlott kezek próbálhassák ki magukat az audiovizuális műsorkészítés minél több műfajában.

Készítettünk online videós tartalmakat saját fejlesztésű, fenntartású és kiadású portáljainkra, a CampusOnline.hu és Posztit.hu weboldalra. Ezek zömében fesztiválok vagy koncertek összefoglalói voltak. Ott voltunk például kameráinkkal a 2011-ben útjára induló Jazzy Tower rendezvénysorozat mindegyik koncertjén, az Európai Népek Fesztiválján, több évig az EFOTT-on, de a SZIN-en és a Campus Fesztiválon is megfordultunk.

Tudományos eseményekről is tudósítottunk, így például a MEDIA 2011 összegyetemi hallgatói konferenciáról, amiről élő internetes közvetítéssel és interjúkkal is jelentkeztünk az ötéves kezdeményezés médiatámogatójaként.

Közreműködésünkkel készült el a BME felkérésére egy 9 részes portrésorozat, került ki kezünk alól referencia reklámfilm, illetve rögzítettük több kamerával az AHA Színpad 10 és 15 éves jubileumi gáláját is. Ott voltunk az ELTE BTK 2011-es gólyabálján, készítettünk a karnak az Educatio Kiállításra bemutatkozó filmet, Nyílt Nap spotot.

Nagy megtiszteltetés volt, hogy a Pro Scientia Aranyérmesek Társaságának dolgozhattunk 2013 óta számos alkalommal.

A Szabad Tér Színházzal is a kezdetek óta együttműködünk – összefoglalók, promóciós filmek, hangzó anyagok készítésében.