Online Sajtó Műhely

Az Online Sajtó Műhely 2011 áprilisában alakult meg, és munkája a 2011 júliusában elindított CampusOnline hallgatói multimédiás oldal tartalommal való ellátásával, üzemeltetésével, fejlesztésével kezdődött. Az oldal számos rovattal működött, ezek vezetését és a honlap technikai üzemeltetését is az Egyesület tagjai végezték. A CampusOnline szerzője lehetett bármely középiskolai, főiskolai, egyetemi, vagy más felsőoktatási intézetben tanuló diák vagy az ezeket a közelmúltban elvégzett fiatal; tanár, oktató, érdeklődő. Havi 10.000 egyedi látogatóval büszkélkedtünk, több, mint 150 írónk közül pedig sokan meghatározó tagjai lettek a magyar sajtó igényesebbik világának.

Elsődleges célunk volt gyakorlati lehetőség biztosítása a felsőoktatásban tanulók részére. A szerkesztőség igyekezett kulturális, közéleti témákban igényes tájékoztatást nyújtani. Fontosnak tartottuk a hátrányos helyzetű vagy kevéssé ismert, ám a társadalom számára hasznos, értékes tevékenységet folytató (nem politikai célú) civil szervezetek, kezdeményezések támogatását.

Jelenleg a szintén saját fejlesztésű és fenntartású Posztit.hu blog-magazinon dolgozunk. A 2015 óta működő szerkesztőség egyéni nézőpontokat és témákat vegyít egy fiatalos felületen. Elsődleges célunk, hogy tovább vigyük az írás szeretetének hírét, minél többeket buzdítsunk az igényes gondolatok iránti érdeklődésre és csatlakozásra a szabad véleményalkotás világába.